Om oss

Jag, Marcus Wallmark 51 år, som driver Sodai Friskvård är Certifierad massageterapeut och utbildad Posturalterapeut och tränare inom Optimum Metoden. Utöver det har jag en gedigen bakgrund och erfarenhet inom idrotten. Dels har jag under över ett decennium , coachat och utbildat mig inom friidrott och jag är instruktör i karate med över 25 års erfarenhet från olika kampsporter.

Men jag har även erfarenhet från eget utövande av en mängd sporter genom decennierna bl a dans, tennis, fotboll, lacrosse, klättring, basket, triathlon, löpning och golf. Jag har också gått kurser inom akupressur, akut omhändertagande av idrottsskador, sporttejpning, kinesiotejpning, cupping, guasha, Mindfulness, Hållbart elitidrottande och har även gått utbildningarna  Medicin 1 och Medicin 2. Jag är även medlem i Svenska Friskvårdsförbundet och Idrottsmedicin Väst.

Jag får själv en enorm glädje och energi av att hjälpa andra människor att öka sitt välmående och få sina kroppar så smärtfria och så funktionella som bara möjligt för att kunna prestera på toppen av sin förmåga.

Oavsett om målet är att kliva ur sängen, gå ner för trapporna eller sitta på kontorsstolen utan att det smärtar eller om det rör sig om att få ut ytterligare 5-10% maxkraft, explosivitet under sitt träningspass eller tävling och samtidigt minimera skaderisker!

Jag har ett brett kontaktnät innefattande fysioterapeuter, osteopater, naprapater, ortopedläkare, mindfulnessinstruktörer, professionella idrottstränare m.fl. Ser jag ett behov av annan behandling eller träning, eller kompletterande sådan, än den jag kan erbjuda hjälper jag gärna till att lotsa er vidare för att skapa de optimala förutsättningarna för just dig som individ eller ert företag.